Jeepsafari door Nationaal Park Galicica

Stap in een SUV en begin je avontuur! Verken moeder natuur van een van de meest bergachtige gebieden ter wereld! Nationaal Park Galicica is een adembenemende bestemming in Macedonië die bekend staat om zijn prachtige landschappen en diverse flora en fauna. Een van de beste manieren om dit park te verkennen en ten volle te ervaren, is door middel van een jeepsafari. Dit kan je alleen of gezamenlijk doen samen met een gids. Deze avontuurlijke activiteit biedt je de mogelijkheid om off-road te gaan en toegang te krijgen tot afgelegen plekken die anders moeilijk te bereiken zouden zijn.

Rijden door ruige terreinen

Tijdens de jeepsafari wordt je rijvaardigheid op de proef gesteld terwijl je over ruige terreinen manoeuvreert. Het onverharde wegennetwerk leidt je door bergen, valleien en bossen, waardoor je getuige kunt zijn van de spectaculaire schoonheid van het park. De krachtige jeeps zijn speciaal ontworpen om deze uitdagende omgeving aan te kunnen, waardoor je met vertrouwen kunt rijden en genieten van de rit.

Ontdek verborgen pareltjes

Naast het ervaren van de opwinding en sensatie van off-road rijden, biedt de jeepsafari je de kans om enkele van de best bewaarde geheimen van Nationaal Park Galicica te ontdekken. Onder begeleiding van ervaren gidsen word je meegenomen naar afgelegen gebieden waar je kunt genieten van panoramische uitzichten, regelmatig wordt er gestopt om te genieten van het uitzicht met als hoogtepunt twee uitzichten over zowel het meer van Ohrid als het Prespa meer. Ook zie je de verborgen watervallen en schilderachtige picknickplekken. Je zult versteld staan van de rust en sereniteit die je zult ervaren terwijl je deel uitmaakt van de natuurlijke schoonheid van het park.

Een overvloed aan biodiversiteit

Nationaal Park Galicica herbergt een rijke verscheidenheid aan planten- en diersoorten, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers. Tijdens de jeepsafari krijg je de kans om deze biodiversiteit van dichtbij te zien. Je kunt wilde dieren tegenkomen, zoals herten, beren, wolven en unieke vogelsoorten. Bewonder de majestueuze adelaars die hoog boven je vliegen en laat je betoveren door de kleurenpracht van de bloemen en planten die het landschap sieren. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar een andere wereld.

Geniet van lokale gastvrijheid en lokale delicatessen

Naast het verkennen van de natuurlijke pracht van Nationaal Park Galicica, biedt de jeepsafari ook de mogelijkheid om kennis te maken met de lokale cultuur en gastvrijheid. Onderweg kun je stops maken bij traditionele dorpen en interactie hebben met de vriendelijke bevolking. Proef lokale delicatessen, leer meer over hun tradities en maak prachtige herinneringen tijdens je avontuurlijke reis.

Een jeepsafari door Nationaal Park Galicica is een geweldige manier om dit adembenemende gebied te verkennen en te genieten van de indrukwekkende landschappen en rijke biodiversiteit. Laat je adrenaline stromen terwijl je off-road rijdt, ontdek verborgen pareltjes en kom in contact met de lokale cultuur. Deze onvergetelijke ervaring zal je betoveren en je hart veroveren. Grijp de kans om de schoonheid van Nationaal Park Galicica te ontdekken tijdens deze avontuurlijke jeepsafari.

Reserveer hier je Jeepsafari Nationaal Park Galicica vanuit Ohrid via onze partner Get your guide

Vakantie aanbiedingen Macedonie

 509,00

Hotel Villa Kotlar is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 509 per persoon.

 696,00

Appartement Golden Sunset is een 4 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 696 per persoon.

Ohrid

Basoski

 401,00

Basoski is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 401.00 per persoon.

 440,00

Hotel Oaza Inn is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 440 per persoon.

 460,00

Hotel Villa Mishe is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 460 per persoon.

 550,00

Hotel Metropol Lake Resort is een 4 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 550 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *