Matka Canyon een wonder in Macedonië

Ontdek de verborgen schat van Macedonië

Reis met ons mee naar de betoverende Matka Canyon ook wel bekend als de Matkakloof, in Macedonië, een bestemming die alle verwachtingen overstijgt. Een ongerepte schoonheid van dit natuurwonder en laat je verrassen door de adembenemende vergezichten. De Matka Canyon, is een absolute must-see in Macedonië. Deze kloof bevindt zich ten westen van Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Met recht en rede kan gezegd worden dat dit één van de mooiste kloven in de regio is. Het meest opvallende kenmerk van deze kloof is het Matkameer, dat ontstaan is dankzij de aanwezigheid van de indrukwekkende Matkadam. Het meer maakt onderdeel uit van de majestueuze rivier genaamd Treska. Eén ding staat absoluut vast: als je ooit in Macedonië bent, mag een bezoek aan de schitterende Matka Canyon niet ontbreken!

Duik in de prachtige geschiedenis

Ontmoet de magie van het verleden terwijl een weg baant door de kronkelende paden van Matka Canyon. Deze historische plek, diep geworteld in de cultuur van Macedonië, biedt een spectaculaire ervaring voor zowel geschiedenisliefhebbers als avonturiers. Van kloosters tot grotten.

Verken de majestueuze grotten

Stap in een andere wereld terwijl je de mysterieuze grotten van Matka Canyon verkent. Hier wachten wonderlijke stalagmieten en stalactieten op je ontdekking. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je afdwaalt in dit ondergrondse labyrint, waar elke bocht nieuwe verrassingen onthult.

Wateravonturen op zijn best

De Matka-rivier biedt een fascinerend spektakel voor watersportliefhebbers. Huur een kajak voor ongeveer €3,00 per persoon voor 30 minuten. Naast het huren van een kajak is het ook mogelijk om een boottocht te maken voor ongeveer €10,- per persoon. Je bent dan 60 minuten onderweg en bezoekt ook een grot die alleen vanaf het water bereikbaar is. Wil je nog meer ontdekken van Macedonie? Boek dan hier de excursie en bezoek onze pagina Auto huren Macedonie. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een plek voor natuurliefhebbers

Matka Canyon is een paradijs voor natuurliefhebbers. Met diverse diersoorten die hier hun thuis hebben gevonden, kunt je onderweg interessante ontmoetingen verwachten. Vogelliefhebbers worden getrakteerd op een spectaculaire vogelsoort-variatie, terwijl natuurfotografen met elke klik unieke momenten vastleggen. De natuurlijke schoonheid van Matka laat zich het beste ontdekken via de vele wandelpaden die het gebied doorkruisen. Verlies jezelf in de betoverende sfeer terwijl je door dichte bossen dwaalt en langs heldere bergbeekjes loopt. Plan nu je ultieme avontuur naar Matka Canyon!

Vakantie aanbiedingen Macedonie

 616,00

Unique Resort en Spa is een 4 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 616.00 per persoon.

Ohrid

Dionis

 387,00

Dionis is een 4 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 387.00 per persoon.

 440,00

Hotel Oaza Inn is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 440 per persoon.

 574,00

Bellevue Ohrid is een 4 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 574.00 per persoon.

 401,00

Aparthotel Basoski is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 401 per persoon.

 550,00

Hotel Villa Veron is een 3 sterren accomodatie in Ohrid. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 550 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *